darreres aportacions per al Pla d'acció de la CETS 2021-2025

Bon dia empreses CETS,

Com sabeu, durant el mes de febrer es tancarà el programa d'actuacions de la CETS per als propers 5 anys. Us volia agrair la vostra col.laboració, en l'elaboració del pla d'acció i us volia plantejar que com a grup d'empreses CETS lidereu alguna acció.

Que vol dir liderar una acció? Doncs que vosaltres sou, com a grup els que la proposeu i entre tots, la posem en marxa. Les accions han de ser no a nivell individual, sinò a nivell de grup, o sigui que reverteixien en tots els membres.

Penso que com a grup d'empreses estaria bé tenir aquest canal de comunicació i propostes obert dins del Pla d'acció on poder recollir la vostra veu, i que conjuntament, hagueu de pensar i proposar accions que es poden realitzar dins de l'àmbit CETS per a aconseguir un objectiu comú.

Ja sabeu, no cal que sigueu tots, però si hi ha un grup que ho vegeu adient, només m'ho heu de comunicar durant la propera setmana i ho afegiriem al pla d'acció, que serà validat el proper dia 16 de febrer al Fòrum de la CETS.

2
Grups de treball:
Grup Treball intern, Empreses CETS

3 comentaris

Martino, Christian

Em sembla una gran idea Franc. 

Puig, Franc

Bon dia des d’EL SALT.  

En relació al pla d’acció i la sol·licitud per a liderar-ne un com a grup d’empreses, tinc una idea que ens podria interessar a tots. No la tinc molt desenvolupada però si que crec que ens pot donar un bon retorn per a les empreses, el parc i la societat en general amb els valors que promulguem.  

La idea és identificar el parc i la seva oferta amb un espai idoni per a famílies, sostenibilitat i educació ambiental. 

Els espais, els equipaments i les empreses de servei i restauració els tenim.  Ara bé, cal concretar com es concreta el valor afegit de la proposta per a cadascun de nosaltres, cal que redactem un ideari de la proposta amb objectius, programació i compromisos i finalment cal que es concreti amb una plataforma web (com a mínim) que ns permeti tindre ressò: 

1. Plataforma web del parc específica per aquest segment amb:  

Col·lecció de jocs relacionats amb la natura de forma lliure segons  temporada i tipus d’indret que es visita (rocams, prats, pobles...)  

Activitats programades per a famílies relacionades amb la natura, el  patrimoni natural i geològic,  

Promoció de serveis de restauració adaptats per a famílies. Amb menú  infantil, amb espais adients... En comptes de portar el parc a taula perquè no portem la taula al parc?  

Amb programació de cursos i activitats més especialitzades: guiatges,  observació fauna, rutes a cavall bici... 

2. Una selecció de parc infantils, indrets, àrees de lleure seleccionats segons uns criteris. per ex:  

Oportunitats de joc en connexió directa amb les rutes de  senderisme adequades per a famílies 

Marcatge d’indrets i/o itineraris concrets del parc amb punt de  partida del recorregut 

Parcs infantils naturals i sostenibles i senders temàtics  

3. Restauració...

4. Empreses de guiatges, 

5. Cases de colònies, albergs, Instal·lacions de la DIBA

Segur que tots podem fer alguna cosa per aportar en aquesta idea. Però no serveix de res si aportem des de les empreses si després no té el suport o repercussió necessaris.  

No si val si fem quelcom i no tenim una plataforma digital que en doni ressò. No m’agrada que es massifiquin els 4 indrets més coneguts quan n’hi ha molts més que poden donar el mateix o més. No queda bé que es promocionin rutes i/o camins sensorials si no hi ha el compromís de mantenir-los, etc. 

En aquest sentit estic segur que cadascun de nosaltres sabem trobar adaptacions i/o ofertes coherents sota aquest paraigües. 

Què us sembla? 

Asensio Garcia, Yolanda

Bon dia, 

A mi em sembla una bona acció per anar treballant-la durant aquest 2021 i que per tant, poguem sortir més enfortits quan tot comenci a moure's d'una manera més normalitzada.

Si hi ha quorum entre les empreses, es podria posar al pla d'acció, per tal de que vosaltres sigueu els que decidiu com posar-la a a la pràctica, amb el suport de les administracions. 

Moltes gràcies per l'aportació Franc!